Házirend

Bejelentkezés / Kijelentkezés:
A szálláshelyet az érkezés napján 15:00 órától 20:00-ig van lehetőség átvenni.
A szálláshelyet a távozás napján 10:00-ig szíveskedjenek elhagyni.
A lefoglalt időpont idő előtti elutazása esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.
A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a Vendégek, melyet a szállásadó előzetes bejelentés nélkül ellenőrizhet.
A Vendégeink látogatót csak és kizárólag az üzemeltető tudtával, beleegyezésével fogadhatnak.
Fizetés:
A szállásdíj fizetése előre utalással, vagy érkezéskor történik. Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, abban az esetben is köteles a lefoglalt éjszakák szállásdíját kifizetni.
Fizetési módok: készpénz, banki utalás, SZÉP-kártya (MKB, K&H, OTP).
Parkolás:
Parkolni a vendégház előtt az utcán van lehetőség. Parkolás a vendégház udvarának területén tilos, erre külön engedélyt és annak feltételeit az üzemeltetőtől kell kérni.
Dohányzás:
A dohányzás és a nyílt láng használata (a gáztűzhely kivételével) az épületen belül szigorúan TILOS!
Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és a vendégház teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék.
Amennyiben a be nem tartott jogszabály miatt intézkedés történik a szállásadóval szemben úgy annak költségét a jogsértő köteles megtéríteni.
Ez az intézkedés feljelentést és egyéb eljárást vonhat maga után.
Szobák, berendezési tárgyak használata:
Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A szobák berendezését és felszerelését, beleértve a törölközőket, plédeket, ágyneműt stb. a vendégház területéről kivinni tilos!
A bútorokat átrendezni kizárólag a üzemeltető beleegyezésével lehet.
Távozáskor a szobákat átnézzük és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük.
Tisztelettel megkérjük Önöket, hogy a falfelületre ne kenjék fel a rovarokat.
A szobákba gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot, közlekedési eszközöket (kerékpár, motor stb.) tilos bevinni, tárolni.
A vendégházból való távozáskor kérjük győződjön meg, hogy a villanyok lekapcsolva vannak, illetve a vízcsapok el vannak zárva.
Bármilyen meghibásodást észlel kérjük azonnal, haladéktalanul jelezze az üzemeltetőnek, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
Az átadott szobakulcsok elvesztése esetén a Vendég haladéktalanul köteles szólni az üzemeltetőnek, illetve az ezzel járó költségeket megtéríteni (ajtó kinyitás, zárcsere stb.)
Étkezés:
Az vendégház jól felszerelt konyhával rendelkezik, ahol lehetőség van egyszerű ételek elkészítésére.
A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat.
Kérjük, a szobákban ne étkezzenek, ezt csak a konyhában, és az étkezőben tegyék!
Takarítás:
A szobákat a Vendégek tisztán, kitakarítva veszik át, amennyiben probléma merül fel a tisztasággal jelezze az üzemeltető felé, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Ottlétük alatt takarítást nem végzünk.
Szemételhelyezés, kezelés:
A háztartási szemét gyűjtése a vendégház területén a konyhában, szobákban elhelyezett szemetesekben, valamint az udvaron található vegyes- illetve szelektív hulladékgyűjtőbe lehetséges. A műanyag, fém és a papírhulladékot a sárga hulladékgyűjtőbe gyűjtjük.
Tűzrakás-bográcsozás, flekkenezés, grillezés:
Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen a kijelölt farakásból, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve lehet.
A tűzrakás után kérjük a Vendégeket a szemét eltávolítására és a parázs leöntésére.
Szolgáltatások:
A Vendégek részére a parkolás ingyenes.
A Wi-Fi használat ingyenes, melynek bejelentkezési adatai a házirend végén találhatóak.
A vendégházban és az udvaron lévő felszerelések (tollas, játékok, labda, homokozó, hinta, nyugágy, stb.) ingyen igénybe vehetőek, de csak saját felelősségre.
Háziállatokat a vendégház nem fogad! A vendégház területére esetenként odakóborló házi- vagy vadállatok (macska, kutya, vakond, stb.) nem képzik a vendégház tulajdonát, az ezekkel az állatokkal való interakcióból fakadó bármilyen balesetért felelősséget nem vállalunk.

Egyéb:
A szobában felejtett értékeket 2 hónapig áll módunkban megőrizni, s amennyiben jelzik felénk a megadott időponton belül a megadott címre postázzuk.
A Vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása miatt, a vendégházban 22.00 – 08.00 óra között tilos hangoskodni, zenélni vagy hangosan zenét hallgatni.
Felhívjuk figyelmét, hogy a vendégháznak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, a vendégház területén keletkezett sérülések stb.).
A szállásadó fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a szállásról azonnal eltávolítja.

Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk!

Wi-Fi:

SSID: oregakac
Jelszó/Password: 3hHVrUT6